duminică, 30 septembrie 2018

Breaking Bad News

 Dragnea și Iohanis, condamnați?

 După luni bune de tergiversare, procurorii DIICOT, în colaborare cu DNA, SRI, SPP, STS, PECO, TAXI și celelalte abrevieri implicate, au reușit să strângă dovezile necesare împotriva celor mai influenți oameni din România. Organele statului au pus cap la cap dovezile adunate și au reușit să constate că banii furați de Liviu Dragnea, selecționerul echipei naționale de miniștri, sunt sustrași de la aceeași copii pe care i-a vândut președintele României, Klauss Iohanis. Unul dintre copii susține că Iohanis îi ademenea în căsuțele sale de turtă dulce, unde erau închiși și obligați să strige în cor ''Ciiinee esssteee generaaalul nostru?''. Tot aici, în căsuțe, se strecura Liviu Dragnea, îmbrăcat în costum de carnaval, direct de la Rio, îi ademenea cu Bombonica și îi buzunărea. Ba chiar a și furat unul dintre copii, pe Irinuca, s-a urcat cu ea în barcă și a plecat cu ea pe lac. Dovezile urmează să fie înmânate instanțelor abilitate imediat ce un anumit domn ''Rățoiul'' și o doamnă necunoscută, ''Angelica'' își vor da acordul pentru acest lucru, în funcție de viitoarele negocieri cu privire la prețul gazelor din Marea Neagră.

Cuplu de homosexuali, agresați în București

 Caz fără precedent în România! Un cuplu de homosexuali a fost sechestrat, bătut și supus la rele tratamente de un grup de români foarte violenți. Domnul Jean Băselu și doamna Romeo Păsărin au fost luați pe sus de pe stradă de un grup de cetățeni foarte agresivi, duși cu forța în fața Patriarhiei Române, li s-a citit din Vice.ro și li s-au făcut selfie-uri, postate pe facebook cu descrierea ''feeling revoltat''.
Aparent, bărbații au fost sechestrați de un grup de protestatari #rezist, care cereau ca cei doi bărbați să se căsătorească. ''Dar eu nu îmi doresc să mă căsătoresc cu dumnealui, nici nu îl cunosc'', a declarat domnul Jean. ''Este incredibil, au ajuns să se rușineze cu relația lor!!! Rușine, Dragnea!!!'', a strigat unul dintre protestatari, reporter la Casa Jurnalistului.
''Măi oameni buni, eu nu sunt homosexual, am soție! Nici nu știu cine e domnul ăsta! Am părul lung pentru că sunt basistul unei trupe de metal. Am fost stand-upper și fotograf înainte, dar mergea prost, aproape să mă angajez, nu alta! Așa că mi-am lăsat plete și acum sunt metalist convins până la moarte. Dacă îmi dați drumul, mă fac vlogger și cânt trap!'', striga și Romeo Păsărin. Într-un final, cei doi bărbați au fost scăpați de către un echipaj al poliției locale, care a aruncat cu o piatră spre protestatari. Cei doi polițiști comunitari sunt acum achetați pentru utilizarea armamentului din dotare fără motive reale, de către Parchetul Militar și Gresia Civilă. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă amendă pentru consumarea armamentului statului în motive neîntemeiate.

Patriarhul Daniel, împotriva căsătoriilor persoanelor de același sex

 CEO-ul Bisericii Ordodoxe Române, Daniel Ciobotea a afirmat zilele trecute, într-un comunicat de presă susținut la vila sa de protocol din Miami Beach că este total împotriva căsătoriilor între persoane de același sex. Acesta susține că nu are o problemă cu ideea oficializării relației de iubire între doi bărbați, doar că, susține acesta, evenimentul ar crea confuzie enormă în sânul bisericii. ''La noi, la preoții ortodocși, pentru a putea avea parohie, trebuie să fii căsătorit cu o femeie. Dacă s-ar legaliza căsătoriile între persoane de același sex, mulți absolvenți de la teologie, luați de valurile iubirii primei tinereți, se vor căsători între, iar unul dintre ei va primi parohie. Celălalt va trebui să se mulțumească cu ideea de dascăl, pentru că vor vrea să locuiască și să muncească împreună. Ceea ce înseamnă o parohie în minus, deci și mai puțini bani la bugetul nostru intern. Să nu mai spun, vom pierde foarte mult capital din spovedanii, pentru că toate hipsterițele, care se îmbată și se pipăie prin centru vechi, nu vor mai simți că e ceva greșit, vor crede că e normal, ceea ce, din nou, nu este productiv pentru instituția noastră''. De asemenea, acesta s-a declarat și împotriva legalizării drogurilor ușoare. ''Sunt singurul care are voie să fie Preafericit în țara aceasta'', a încheiat businessmanul.

Prima operație pe creierul unui hipster, un eșec? Prof. Dr. Ciuciovici: ''Am rămas șocat!''

 În urma violențelor din 10 august, în care Diasporei i s-a făcut aerosoli cu gazele extrase din Marea Neagră de către departamentul Șuț Ștafăl din cadrul Jandarmeriei Române, rămășițele unui hipster au fost culese de pe caldarâm și dus de urgență, 3 săptămâni mai târziu, la Spitalul de Prăjiți ''Sf. Maria Ioana, ocrotitoarea verizconului'', din Balta Albă. Medicii s-au chinuit 2 săptămâni să îl reasambleze, însă fără succes. Au realizat însă că nu este dezasamblat, ci doar că așa e moda, e doar în tendințe. A fost chemat doctorul Marcu Luca Ciuciovici, de la ''Universitatea de Medicină Alternativă, Leacuri și verdețuri'' din Amsterdam, unul dintre marii medici români plecați să pentru a face carieră dincolo de hotarele țării. ''Am înțeles din prima clipă că trebuie să facem o trepanare, să vedem exact în ce stare se află creierul pacientului. Are urme grave de violență pe corp, probabil a fost jignit sau chiar scuipat de un jandarm, după starea de comă în care se află pacientul''.
După finalizarea operației pe creier, s-a constatat că acesta este în perfectă stare! ''Am rămas șocat! Creierul este, practic, neatins. Cu excepția unor sinapse folosite pentru a înjura PSD, pentru a fuma iarbă în timp ce ascultă Specii și pentru a fi influencer pe Instagram, creierul este neatins. Ca nou, aș spune''. Ulterior, după lungi verificări și analize, s-a constatat că tânărul se află în comă nu datorită loviturilor, ci...pentru că nu a încercat maică-sa să îl trezească. ''Aa, nuu, nu am nimic. Un jandarm m-a scuipat, unul a zis că sunt urât. A durut tare, dar am îndurat. Am experiență la astfel de confruntări, sunt fost sportiv de performanță, am fost 2 ani la rând campion la Counter Strike în liceu. Dacă nu era sportul, nu cred că rezistam la atâta violență''.
 Pentru trezirea tânărului, a fost chemată la spital mama acestuia. A fost necesar doar să îi spună că dacă nu se dă jos din pat în acea secundă, îl pune să se angajeze. A fost nevoie de calmante pentru a-l liniști pe tânăr. ''Evident că nu l-aș pune să se angajeze! Are 2 facultăți, e un intelectual, nu îl pot lăsa să stea vânzător! Dar are fobia asta că l-aș pune să se angajeze, cum aude de job, se trezește și din morți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu